Romantický večer pomocí lampionu štěstí

17.07.2012 21:16

Pokud chcete se svým partnerem nebo partnerkou zažít nezapomenutelný romantický večer, je nejprve potřeba vše správně naplánovat. Budete k tomu potřebovat několik zásadních věcí. Nejprve je nutné zjistit, kdy budete mít večer oba čas a taky kdy nebudete ani jeden příliš unavení. Ideálně se v tomto ohledu jeví sobota, ale je to samozřejmě individuální. Jakmile tedy máte datum, vyhlídněte si pěknou restauraci a zarezervujte stůl. Čas rezervace je vhodné zvolit zhruba dvě hodiny před západem slunce.

Poté kupte lampion štěstí, nejlépe asi ve tvaru srdce. Při koupi si dávejte pozor na to, aby nebyla cena lampionu příliš nízká, protože takovýto lampion vůbec nemusí letět a může být nebezpečný. Na druhou stranu není třeba za lampion utrácet velké peníze – cena lampionu kolem 30Kč by měla zaručovat kvalitu. Pro nákup si vyberte nejlépe internetový obchod, který je spolehlivý a lampion štěstí vám v pořádku a včas doručí. Podle mého názoru je nejlepší internetový obchod pro nákup lampionu štěstí eshop AZ-Dárky, jehož adresa je www.az-darky.cz, ale je to samozřejmě na vás.

Dalším krokem je nachystání pěkného romantického filmu a také vyberte trasu procházky, kterou můžete po večeři projít. Na této trase vyberte vhodné místo pro vypuštění lampionu (kolem dokola nesmí být stromy, nebo vysoké budovy). V sobotu ráno si zjistěte počasí na celý den, a pokud bude vhodná předpověď (nebude pršet a bude bezvětří – případně slabý vánek) schovejte lampion na místo vypuštění tak, aby jej nikdo nenašel.

Jakmile je tedy vše nachystáno a večer se pomalu blíží, připravte si ještě funkční zapalovač na lampion (sirky mohou také posloužit, ale zapalovač je na lampion štěstí lepší) a také si připravte fix, který píše. Pokud máte nachystáno, může začít váš nezapomenutelný romantický večer.

Nejprve si zajdete na vynikající večeři, po večeři se půjdete kousek projít, až k místu kde máte schovaný lampion (to už se bude stmívat). Na lampion napíšete svá tajná přání pomocí fixu a zapalovačem zapálíte hořák. Následně budete v láskyplném objetí sledovat, jak lampion štěstí stoupá k nebi. Poté se vrátíte domů a podíváte se na romantický film a dále je to už jen na vás….

Přestože se zdá, že je třeba toho hodně zajistit, tak uvidíte, že to není tak hrozné a výsledek rozhodně stojí za to. Uvidíte, že romantický večer s lampionem štěstí jen tak nezapomenete a budete na něj rádi vzpomínat i po letech.