Lampiony štěstí jako alternativa ohňostroje

17.11.2013 11:43

Oslavy nového roku jsou vždy provázeny velkým veselím. Již tradičně se u nás i ve světě používají k přivítání nového roku ohňostroje. Úderem půlnoci se tak obloha rozzáří výbuchy rachejtlí a dalších různých pyrotechnických udělátek. Mnozí tuto tradici očekávají s nadšením, nicméně někteří by možná oslavili příchod nového roku klidnějším způsobem.

A právě pro ty, kteří chtějí oslavit silvestra jinak, jsou zde lampiony štěstí. Jedná se o určitou alternativu klasických ohňostrojů a nabízejí spoustu výhod. Hlavně se jedná o mnohem bezpečnější zábavu. Zprávy na prvního ledna jsou vždy plné ustřelených prstů, což s lampionem štěstí nehrozí. Zejména pokud nakoupíte kvalitní lampiony štěstí, které vycházejí cenově mnohem lépe než rachejtle, nemusíte se obávat žádných zdravotních následků.

Velká výhoda lampionů přání také spočívá v jejich symbolice, která mnohem více zapadá do kontextu novoročních předsevzetí. Lampion totiž plní tajná přání a nový rok je vždy určitým způsobem nový začátek, který umožňuje jejich splnění. Oproti rachejtlím které vybouchnou a zmizí, je lampion mnohem lepší investice, protože jej můžete pozorovat, jak vstoupá k nebesům, cca 15 minut.

Další nesporou výhodou lampionů štěstí je jejich absolutní bezhlučnost, což uvítají lidé, kteří nemají rádi hlučné výbuchy a také lidé, kteří chtějí ušetřit stresu své domácí mazlíčky. Zejména pro psy a kočky je totiž nový rok vždy poměrně velkou stresovou situací.

A pokud chcete na silvestra zažít skutečně něco monumentálního, tak vypuštění deseti až dvaceti lampionu (ale třeba i více) najednou je nezapomenutelný zážitek. Tak neváhejte a vyzkoušejte přivítat nový rok originálně a netradičně. Lampiony štěstí vám připraví krásné zážitky za zlomek ceny, kterou byste jinak zaplatili za pyrotechniku.

A pokud ještě nevíte, kde najdete nejkvalitnější a nejbezpečnější lampiony na trhu za skvělou cenu pak navštivte určitě eshop AZ-Dárky, kde si mimo lampiony můžete vybrat i originální dárky pod stromeček.